Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Folkets hus Sundsvall

Tillsammans skapar vi rum för alla. Möjligheternas mötesplats som främjar demokrati, samhällsutveckling, kulturupplevelser, nöjen, bildning och kreativt skapande.

Folkets hus Sundsvall är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation. Tillsammans skapar vi möjligheter för alla människor att ta del av kultur, nöje och möten.
Folkets Hus Sundsvall ligger centralt belägen på Esplanaden 29. Vi har sedan slutet av 1800-talet varit en självklar mötesplats för Sundsvallsbor och hitresta gäster.
I vårt hus finner du Sundsvall citys största konferensanläggning som kan ta emot upp till 600 gäster. Våra restauranger och nöjesetablissemang har en kapacitet på över 1000 gäster.
Vi har Sveriges största privatägda biograf i Bio Drakstaden med 8 salonger.
Quality Hotel Sundsvall med q.bar är ett av våra dotterbolag och vi bedriver även restaurang q.bar golf på Timrå Golfbana under golfsäsongen. På Aveny träffas gamla och nya vänner på våra nöjeskvällar. I vårt hus finns även ABF och andra hyresgäster.
 
Folkets Hus Sundsvall driver också Citygaraget för korttids- och långtidsparkering. Är du intresserad av långtidsparkering i vårt varmgarage kontakta anette@fhsundsvall.se
 
Folkets Hus Sundsvall äger också Söråkers Herrgård.
 
Varmt välkommen att ta del av vårt utbud och att mötas i Folkets Hus!