Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Vi Möter – Tareq Taylor

Har du drömt om att besöka Tareq Taylors restaurang Kockeriet men har inte haft möjligheten att ta dig till Malmö? Inga problem, nu kommer Tareq till Sundsvall och till Quality Hotel!

8-9 September gör Tareq ett gästspel hos oss och vårt nya koncept “VI MÖTER” med en meny i Kockeriets anda och filosofi kring mat. Tareq och Kockeriet kommer bjuda på en exklusiv 3-rätters meny med matchande dryckespaket och själv berätta om alla rätter. Välkommen till en upplevelse utöver det vanlig!

Om Kockeriet:

“Kockeriet är en mötesplats för matglada och matintresserade människor. Ett gastronomiskt hus med råvaran i fokus. Vi gräver lokalt och kryddar med världen!

I matsalen vill vi hylla gastronomin och hantverket, bli en spelplats för människor som uppskattar restaurang och vi vill vara det med både stolthet, passion, säkerhet, respekt och ära! Vara en plats där både gäster och personal skapar atmosfären tillsammans. Och vi vill berätta en historia. En historia bakom allt vi gör.

Tareq säger: ”Höja ambitionsnivån, bli ett gastronomisk hus, hantverk i centrum, råvaran i fokus, hylla det som skapat mig. Kärlek till maten, kärlek till allt.”

Våra ledord: “Stolthet, passion, respekt och ära. Vi är trygga och säkra i det vi gör.”

Pris: 1895:- p/p

Dryckespaket: Köps på plats

Platser per dag: 50 st

Biljetter till 8 Sep:  

Biljetter till 9 Sep: