Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Henrik Schyffert – Quality Standup

Henrik Schyffert är en av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer och är ständigt aktuell.

Henrik Schyffert har skapat kultstämplad radio och tv med program som ”Hassan” och ”Knesset”, granskat humor på fullaste allvar i SVT:s serie “Dokument: Humor” och gjort den guldbaggebelönade filmen ”Fyra nyanser av brunt”. Han har vunnit pris för sin standup, samt blottat sig själv i sin bejublad monolog ”The 90’s – ett försvarstal.

De senaste åren har Henrik gjort succé över hela landet tillsammans med Fredrik Lindström i showerna ”Ljust & Fräscht” och senare ”Ägd”.

Johanna drog igång humorkarriären med att vinna Amelia Comedy Queen 2014 och sedan dess har det bara gått uppåt. Hennes humor är en blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och karaktärer. Hon uppträder på samtliga landets klubbar inklusive RAW och Norra Brunn. Hon har medverkat i Släng dig i brunnen (SVT) och i Parlamentet (TV4), ni kan också ha hört henne i P3s satirprogram Tankesmedjan eller i Fredag i P3. Hösten 2017 turnerade hon runt i landet med föreställningen “Är du sur?” tillsammans med sin man Johan Hurtig.

Välkommen till Qulaity Hotel Sundsvall och scen folkan (stora bio salongen) för en fantastiskt rolig kväll i humorns tecken!

Köp din biljett här