Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Sunset Strip och A.C.E

Välkommen att avsluta året på bästa sätt! Den 29e december har vi bjudit in två av Sundsvalls mest populära rockband till Quality Hotel Sundsvall. Detta blir en kväll i rockens och nostalgins tecken när banden A.C.E och Sunset Strip äntrar scen. Innan, mellan och efter banden ser DJ Johnny Helenius till att energin är på topp hela kvällen!

A.C.E

A.C.E bildades i mitten på 1980 talet i den lilla byn Söråker
därav tillägget Lötha i namnet, som betyder ungefär ”Betesmark”

1988 vann A.C.E  rocktävlingen ”Rockslaget” i Sundsvall och räknar det som sitt ”genombrott”.
Räknar man det även som det officiella startskottet så är det 35-års jubileum i år!

Denna kväll hyllar bandet sina musikaliska förebilder och husgudar som Black Sabbath,
DIO, Rainbow, Whitesnake och Deep Purple med en bredbent musikalisk käftsmäll i form av en formidabel  hårdrockskavalkad.

Bandet består av:
Martin Hanning Häggström – Sång
Tony Könberg – Bas och sång
Stefan Jansson – Keyboard och sång
Magnus Byström – Trummor
Richard Lindh – Gitarr

Sunset Strip

Sunset Strip spelar klassiska hårdrocks covers mestadels från det glada 80- talet!Med band som Van Halen, Dokken, Ratt, Mötley Crue, Lynch Mob, Y&T, Kiss, Night Ranger etc etc.. Band som vi i bandet växt upp med under 80- talet, vi spelar nödvändigtvis inte alla hits från banden utan dom låtar vi tycker är bra helt enkelt, vi går under devisen att ”en bra låt är en bra låt” Så detta är en hyllning till alla dom fantastiska band som spelade och kom fram på alla dom rockklubbar som fanns på det legendariska Sunset Strip i Los Angeles på 80-talet!!

Medlemmarna i bandet Sunset Strip är sprunget ur 80-talets lokala hårdrocks scen, med lokala band som Airbourne, Mystery, Gilt, Blommor och Bin, Sweet Mary Jane etc

  • Öppnar: 20.00
  • Sunset Strip: 21.30
  • Ace: 23.00
  • Stänger: 01.00
  • Åldersgräns: 18 år