Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Messiah Hallberg

Succékonceptet Quality Standup forsätter och i höst har vi fått en tag i en fantstisk lineup.

29 September

Kristoffer Appelqvist och Kirsty Armstrong
Lokal komiker: Daniel Strömberg

18 November

Messiah Hallberg och Christoffer Nyqvist
Lokal komiker: Daniel Strömberg

Ni har sett honom som programledare för Svenska Nyheter, i Parlamentet, På Spåret, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra underhållningsprogram de senaste åren. Han var även en av de fasta deltagarna i ”Bäst i test” på SVT.
Kristoffer har tidigare turnerat med standup-showerna ”Drömmen om Amerika” och ”Kristoffer Appelquist är DÖD”. Hans senaste turné var den helt improviserade föreställningen ”Frågornas Herre” där han lät publiken skriva ner frågor på lappar för att sedan svara på dem efter bästa förmåga på scen.
Kristoffer kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Om Kirsty Armstrong 

Hon har fantastisk scennärvaro och humor med edge. Kirsty Armstrong har sedan 2016 varit aktiv på både den svenska och internationella standupscenen. Hon uppträder på landets samtliga klubbar och har tidigare turnerat i USA.   
På Svenska Standupgalan var Kirsty Armstrong nominerad till ”Årets nykomling” år 2019, “Årets kvinnliga komiker” år 2020 och vinnare av priset “Årets kvinnliga komiker” år 2022. Hon har varit programledare för såväl Sveriges Radios “Helgen i P3”, Big Brother 2021 och tillsammans med Thomas Eriksson i den komiska podden “Roastpodden”. Just nu skriver hon även satir för Dagens Nyheter.  
Kirsty kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio.

insläpp: 17.30

Show: 18.00