Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Juldagsfesten // LBSB

Juldagen 25/12 đŸ”„

Nu finns biljetterna ute till den största av HemvÀndarfester!

Den 25 December 2023 vÀlkomnar vi er Äter till denna Ärliga tradition. Förutom
alla glada hemvÀndare sÄ hittar ni denna kvÀll grymma LBSB pÄ scenen. Vi kommer bjuda er pÄ en helt otrolig nattklubbskvÀll ni sent kommer glömma

SÀkra din early-bird biljett redan nu till en av Ärets roligaste kvÀllar tillsammans med kompisarna hos oss pÄ Quality Hotel Sundsvall!

ÅldergrĂ€ns: 18Ă„r

LBSB:
LBSB Àr en hemlighetsfull framgÄngssaga. De fyra maskerade mÀnnen har sedan 2013 fÄtt dansgolven att vibrera och energin att sprudla genom sin musik. Med VÀsterÄs som bas har LBSB skapat elektroniska lÄtar med dansanta melodier och genomtÀnkta texter som genererat en bra bit över 100 miljoner streams pÄ Spotify.

LBSB Àr dock mer Àn bara ett festligt klubb-band. Trots att musiken Àr elektronisk har den inslag av organiska instrument som mjukar upp och gör lÄtarna mer komplexa. SÄngen varvas med rap, körer och stÀmmor dÀr mÄlet Àr att kombinera intressanta element. För bandet Àr det viktigt att texterna har ett budskap och en substans. Dansmusik behöver inte endast handla om fest och bandet skapar utrymme för betydelsefulla verser. Med vita masker och svarta klÀder dansar, hoppar och peppar bandet bÄde publiken sÄvÀl som sig sjÀlva till 110%. Redan frÄn start har LBSB kört pÄ sin grej, och trots att maskerna har utvecklats och förbÀttrats, Àr grundtanken med anonymiteten densamma. För dem handlar det om ett solidariskt koncept dÀr det inte spelar nÄgon roll vilka de Àr. Musiken fÄr tala för sig sjÀlv.