Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

John Lindberg Trio – Julbord och Show

Den 1 och 2 december så bjuder Quality Hotel Sundsvall in till stans rockigaste julbord! Vi står för ett vällagat och väl tilltaget julbord med allt du kan önska dig och tillsammans med John Lindberg Trio får ni en kväll ni sent kommer glömma. Efter middag och show så tar vår DJ ” – ” över och håller dansgolvet levande natten lång!

Om John Lindberg Trio:

Julskivan som blev en institution åkommer till Sundsvall. Lokalt i Dalarna har JLT:s julshower i flera år varit en dundrande utsåld tradition. För första gången sedan skivan med samma namn släpptes tar bandet det ut på vägarna. Med sig har de återigen Stefan Nykvist som medverkar på plattan och även känd från bland annat Larz Kristerz på Piano.


Hitmaskinen JLT har plöjt igenom de svenska vägarna i över 20 års tid. Spelat sönder bussar, ljudsystem och gjort tusentals spelningar över hela landet. I ryggen har de hitskivor som klassikerna Brand New Philosophy, Made For Rock ’N’ Roll & senaste given Straight From The Heart.

Bandet har valt ut några av sina favoritspelställen och gör nedslag där. De har grävt djupt i både sina egna & andras katalog inför detta – valt ut, vänt och vridit på både ordinarie JLT: rocklåtar mixat med julens.

Pris:

795:-

Biljetter 1 December