Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Danko Jones & Gatuplan

Danko Jones, den kanadensiska rocktrion, gästar Sundsvall och Club Deströyer! Senast bandet gästade oss var april 2022, på ett knökfullt och svettigt Deströyer. Nu tar bandet med sin energifyllda rock’n’roll, med influenser från både hårdrock och punk, in på klubben igen!

Biljettsläpp torsdag 14 december 10:00

Danko Jones bildades i Toronto redan 1996, drivna av en DIY-punkrockanda har de stadigt byggt upp en enorm fanskara världen över. Har man någon gång upplevt deras unika och fartfyllda framträdanden live är det inte svårt att förstå att Danko Jones är ett av de mest hyllade livebanden där ute. Deras musik är ofta kännetecknad av kraftfulla gitarriff, snabba trummor och Danko Jones distinkta röst som ger en intensiv och levande upplevelse. Bandet har etablerat sig som en kraftfull scenakt och har turnerat flitigt runt om i världen.

Bandet bakom monsterhits som Had Enough, Good Times, My Little RnR och I think bad thoughts har en fanskara som sträcker sig från mainstream radiorockfans till inbitna metalheads. Med flertalet studioalbum i ryggen, bland annat kritikerrosade Fire Music, Wild Cat, A Rock Supreme och Power Trio är de nu aktuella med sitt senaste album Electric Sounds som visar att Danko Jones är kraftfullare än någonsin.