Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post q.sundsvall@strawberry.se

Bombus / Ultra Silvam / The Lesser Dead

Deströyer har hunnit fylla fjunmustaschiga mopedåldern 15 år och vi känner att det är värt att fira. Vi har vänt och vridit på tankar och funderingar och vi vill göra en kväll där vi backar klockan lite. Vi vrider dock inte tillbaks klockan hela vägen till starten i den svettiga laserhalls/sunkhakslokalen ”Red Rock”. Där vi gjorde våra första trevande kvällar för att vi ville fylla ett tomrum i Sundsvall där vi saknade en riktig rockklubb, med bra musik, bra folk och bra band. 

Vi har flyttat tillbaks ner på nedervåningen på Aveny, till den mindre scenen och den angränsande Rockbaren. Van mark för oss och våra trognaste besökare. Vi kommer därför att begränsa antalet biljetter och flyttar inte upp om det säljer slut, nostalgi före ekonomi är ledordet. 

Vi har bokat lokala bandet The Lesser Dead med tydliga Deströyerkopplingar som öppnar kvällen med sin doombrötiga kalla metal. Bandet var hos oss senast på Nordfest 2022 och det blir ett kärt återseende.

Som huvudakt ville vi hela tiden ha ett band som legat oss nära hjärtat under hela sin karriär, som besökt oss fler gånger än något annat band och känns lite som vårt egna husband – BOMBUS! Göteborgs stoltheter som rör sig i gränslandet mellan hårdrock och metal utan att gå vilse, alltid hårt, alltid snyggt. 

För att avsluta kvällen på mest kompromisslösa sätt så har vi bjudit upp Sveriges hårdaste blackmetal hopp ULTRA SILVAM. Med två magiska album i bagaget och en vilja att vända upp och ned på varenda spelställe som besöks så är vi säkra på att deras tredje besök i Sundsvall kommer att ställa skåpet.