Telefon: +46 60 16 00 00 | E-post: q.sundsvall@strawberry.se

Bella Winth – q.bar Live

BELLA som är född och uppvuxen i Kristianstad är en stigande stjärna på den svenska pop-himlen och sticker ut ur mängden med sin skånska dialekt. Senaste singeln ”Fucking jävla underbar” som släpptes våren 2022 har blivit en viral succé och ligger vecka efter vecka Spotify Viral Top 50. Spotify har även uppmärksammat henne genom att ge henne omslagsbilden och hög prio på deras populära playlists. 

Hon släppte sin debutsingel ”Sorry if u misunderstood” 2018 men valde efter ett gäng singlar på engelska att byta fokus och istället skriva låtar på svenska, ”Ditt namn står skrivet på denhär” blev startskottet för hennes svenska popkarriär och släpptes i början av 2021. Bellas låtar återspeglar hennes liv, hon skriver om ett krossat hjärta, att stå upp för sig själv, om psykisk ohälsa och om kärleken till livet och människorna i det. 

Bella är en live-artist ut i fingerspetsarna och tillsammans med sitt band levererar hon en show man sent ska glömma – hon har haft en hel sommar fullsmockad med spelningar och ser nu fram emot en händelserik höst och att för första gången besöka Q.Bar Sundsvall och sprida kärlek!

Fri entré

På scen 21.30